Producer | 36 uur per week

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv.
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Producer – 36 uur per week

Wat ga je doen?
Het verzorgen van productionele werkzaamheden voor nieuws en evenementen voor onze merken NH Media (NH Nieuws, NH Radio, NH Sport) en AT5. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bewaken en opstellen van planningen, het organiseren van faciliteiten, het bewaken van budgetten en het ondersteunen van redacties.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een talent met hbo werk- en denkniveau en ruime relevante werkervaring met productioneel werk (ook op locatie). De Producer die wij zoeken:

– Heeft financieel inzicht en is budgetbewust;
– Is in staat om meerdere producties tegelijkertijd te produceren;
– Is initiatiefrijk en heeft een proactieve houding;
– Is communicatief vaardig en heeft een probleemoplossend vermogen;
– Is accuraat;
– Heeft een dienstverlenende instelling;
– Kennis van productie- en uitzendtechniek is een pre;
– Heeft rijbewijs B en een 24/7 mentaliteit.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving. Salariëring conform de omroep cao, 6% eindejaarsuitkering en een mobiele telefoon.

Solliciteren:
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor 15 april 2018 naar vacatures@nhmedia.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris van der Grinten, Hoofd Planning & Productie, tel.: 088-8505050.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!