Zakelijk Manager | 36 uur per week

NH is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. Eerlijk, recht voor z’n raap en met trots. NH en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor de app’s, websites, social media, radio en tv. Wij zijn op zoek naar een:

Zakelijk Manager | 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als zakelijk manager ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van een verantwoord financieel en HR-beleid. Als sparringpartner van de algemeen directeur ondersteun je de strategische beleidsvoorbereiding en begeleid je de reeds ingezette veranderingsprocessen. Je adviseert Directie en Raad van Toezicht over de meerjarenplanning, begroting, jaarrekening, bedrijfseconomische vraagstukken en HR-beleid. Je geeft leiding aan de afdelingen Financiën en HR (ca. 7 medewerkers) en je bent lid van het Management Team. Kortom, een brede, veelzijdige functie.

Functie eisen:
– Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau op zowel bedrijfseconomisch als HRM terrein.
– Je hebt een ruime ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare positie en organisatie.
– Je bent een inspirerend en verbindend leider aan professionals: innovatief, resultaatgericht en projectmatig sterk.
– Je beschikt over zakelijk, financieel en analytisch inzicht.
– Je bent communicatief sterk.
Je hebt ervaring of sterke affiniteit met mediaorganisaties.

Wat wij bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel. De standplaats is Amsterdam.

Solliciteren:
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 18 augustus a.s. naar vacatures@nhmedia.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Ruijter, Personeelsfunctionaris, telefoonnummer: 088-8505050. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!